سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ



سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
التماس دعا

۳ آذر ۱۳۸۹

خواص هويج

بتاکاروتن می‏باشد. بتا کاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است. هرچه بتا کاروتن زیادتر باشد، هویج نارنجی‏تر می شود. بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان است و بیماری‏های ناشی از پیری را کاهش می‏دهد. بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A است، یعنی در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول‏ها و تولید مثل حائز اهمیت است.
هويج؛ شفاف كننده پوست
هویج منبع غنی بتاکاروتن می‏باشد. بتا کاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است. هرچه بتا کاروتن زیادتر باشد، هویج نارنجی‏تر می شود. بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان است و بیماری‏های ناشی از پیری را کاهش می‏دهد. بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A است، یعنی در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول‏ها و تولید مثل حائز اهمیت است.

هویج به جز بتا کاروتن دارای فیتوکمیکال( Phytochemical) نیز می‏باشد . این ماده به همراه فیبر محلول و دیگر مواد مغذی موجود در هویج فواید زیادی را به ما ارزانی میدارد . این فواید شامل: جلوگیری از پیر شدن، محافظت بدن در مقابل بیماری‏ها، جلوگیری از آب مروارید، جلوگیری از پوکی استخوان و همچنین جلوگیری از عفونت مجاری ادراری است.
بتاکاروتن و فیبر موجود در هویج در جلوگيری از انواع سرطان مانند سرطان ریه ، روده بزرگ و حمله قلبی کمک می‏کنند. دریافت زیاد کاروتن، 50 درصد سرطان مثانه، رحم ، پروستات ، کولون (روده بزرگ) ، حنجره و مری را کاهش می‏دهد.طي بررسی انجام شده در دانشگاه آتن و Harvard  School  زنانی که هر روز از هويج خام استفاده می‏کنند 5 تا 8 بار کمتر به سرطان سينه مبتلا می‏شوند .
هویج دارای خواص زیادی است که از میان خواص آن شفاف‌کنندگی پوست دارای اهمیت قابل توجهی است . خوردن هويچ جوشهای صورت را درمان می‏كند.
این میوه برای بینایی و به دلیل داشتن انسولین برای بیماران دیابتی مفید است و خوراک خوبی برای کسانی است که از افزایش وزن و چاقی مفرط رنج می‌برند. هر دانه هویج متوسط دارای ۱۰ کالری است و از آنجا که دارای فیبر زیاد است کمک زیادی به لاغری می‌کند .
خوردن هويج مقاومت بدن را در مقابل بيماريهای عفونی بالا می‏برد. مصرف هويج در برطرف كردن بيماريهاي بواسير ، آب آوردن انساج بدن ، عدم دفع ادرار ،‌تحريك مجاري هضم و تنفسي ، سرفه هاي مقاوم ، آسم ،‌اخلاط خوني و دفع كرم و براي خارج كردن سنگ كيسه صفرا اثر معجزه آسائي دارد.
 
مواد مغذی
در هر 100 گرم هویج
انرژِی
43 کالری
چربی و کلسترول
0 درصد
کربوهیدرات
10 گرم
فیبر
3 گرم
پروتئین
1 گرم
ویتامین A
 28129  واحد بین المللی
ویتامین C
9 میلی گرم
کلسیم
27 میلی گرم
آهن
1 میلی گرم
سدیم
35 میلی گرم

  هويج، چربي خون را 10 تا 20 درصد كاهش مي‌دهد.هويج مي‌تواند كلسترول خون را كاهش دهد. علاوه بر آن نوشيدن يك ليوان آب هويج، سبب كاهش سميت و كاهش اثر كلسترول بد خون در انسداد شريان‌ها مي‌شود.

همچنين، هويج در صورتي كه قبل از غذا ميل شود، موجب كاهش اشتها شده و در رژيم‌هاي لاغري كاربرد دارد.

لازم به ذكر است، مهمترين مصارف درماني هويج عبارتند از درمان اسهال، ضعف بينايي، كاهنده چربي مضر خون، درمان سوختگي،‌ دفع سنگ كليه،‌ تقويت رشد بدن و تقويت عمومي بدن در دوران نقاهت بيماري‌ها مي‌باشد.

منابع:elminews.blogspot.com/2008/11/20.html
bamikaco.com/salad/index.php?go=show_pro&id=1...

هیچ نظری موجود نیست: